SIATEC

Quan cal fer una legalització?


Per a l’exercici de qualsevol activitat és necessària la seva legalització, ja sigui industrial, comercial, de restauració, de serveis, d’oci o cultural. Això s’exigeix tant en el cas de tractar-se d’una nova implantació, una modificació, ampliació o un traspàs de l’activitat.

En que consisteix la legalització d’una activitat?


Un procés de legalització consisteix en aconseguir el permís de les administracions que correspongui per a l’exercici de qualsevol tipus d’activitat.

En funció del seu impacte ambiental, cada activitat es classifica en un tipus diferent de permís: des de la "comunicació", passant per la "llicència ambiental" o l’"autorització ambiental", que s’haurà de presentar a l’ajuntament del municipi on es desenvolupi aquesta.

Per l’obtenció del permís que es requereixi, és necessària la redacció d’un projecte tècnic, on s’ha de tenir en compte el compliment de les diferents normatives d’afectació.

Per què SIATEC?


llicència d'activitat legalitzada

Legalitzem tot tipus d’activitat, així com les seves instal•lacions.

Assessorem i acompanyem als nostres clients durant tot el procés de legalització, que pot anar des de la cerca de l’establiment òptim fins a la consecució de la llicència.

Defensem els interessos dels nostres clients davant els serveis tècnics de les diverses administracions que poden intervenir en un procés de legalització. Això ens permet optimitzar les mesures correctores que s’han d’implementar en l’activitat i, per tant, la inversió a realitzar.

Fem un seguiment dels expedients de legalització durant tot el procediment administratiu fins a aconseguir la llicència corresponent, la qual cosa ens permet, en la majoria dels casos, escurçar el temps de consecució.

Aquest lloc web fa ús de cookies pròpies i de tercers per al seguiment i anàlisi dels usuaris. OK | Més informació